Om U:point Akademiet

Akademiet er hjertet i U:point. Vores lokaler, der ligger i Måløv lidt uden for Ballerup, er et centralt element i U:point's udviklingsforløb, og danner rammen om forskellige tilrettelagte aktiviteter såsom hjælp til skrivning af CV- og jobansøgninger, Wing-Tsun (selvforsvar), madlavning, fællesspisning, spil- og sportsaktiviteter.

Området er et gammelt industrikvarter fra 1920erne, som er blevet istandsat og nu huser en lang række forskellige virksomheder. Bygningerne har tidligere været smedje, men er nu lækkert indrettet så der oser af både hygge, originalitet og råhed. Vi er omgivet af grønne områder, med gode parkeringsforhold, og i gåafstand fra Kildedal S-togsstation som ligger kun 200 m. fra Akademiet.

Akademiet er rummeligt og hyggeligt indrettet, med plads til både fællesskab og individualitet. Vi har et stort lyst lokale til træningsaktiviteter med glaspartier ind mod Akademiets lounge og fællesområde, som giver mulighed for at forældre og andre unge på Akademiet kan følge træningen som tilskuere.

Akademiet har et stort og et mindre køkken og derudover mødefaciliteter, samt rum til både samtale og hvile.

I Akademiet skaber vi et inkluderende og trygt miljø – vi skaber hjertevarme – og danner rammerne for udviklingen hos de unge og forældrene.