Registreret Socialøkonomisk Virksomhed

Afspil video

U:point er en registreret socialøkonomisk virksomhed. For at være registreret socialøkonomisk virksomhed har man bl.a. en såkaldt social overskudshåndtering, hvor man primært bruger sit overskud til at fremme sociale formål og reinvestere i egen virksomhed, og man arbejder med et samfundsgavnligt, socialt formål.

For os er det vigtig at vi bidrager til at skabe bæredygtige og innovative velfærdsløsninger og at vi er med til at udvikle svar på nogle af de udfordringer, vi som samfund står med. Det, der motiverer os er, at vi er med til at gøre en forskel og forbedre livskvaliteten for sårbare unge og udsatte familier. Vores eksistensberettigelse er kort og godt at vi formår at støtte til en positiv udvikling, så de unge og familierne kommer et andet og bedre sted hen. Det kræver at vi hele tiden dygtiggør os, og at vi udvikler U:point og de indsatser vi tilbyder. Det gør vi bl.a. ved at geninvestere vores eventuelle overskud i U:point, i faglig udvikling for vores medarbejdere og i de rammer og aktiviteter, vi tilbyder de unge og familierne.

Derfor giver det rigtig god mening for os at U:point er registreret og organiseret som socialøkonomisk virksomhed, og er et helt naturligt valg – ja, vel nærmest det eneste valg.