VISO

Vi er stolte og glade for at kunne offentliggøre, at U:point bliver VISO-leverandør og pr. 1. august 2020 tilbyder rådgivning for Socialstyrelsen i særligt komplicerede sager om udsatte børn og unge.

VISO

Vi er særligt stolte, fordi vi som en relativt ny organisation og registreret socialøkonomisk virksomhed (fra jan. 2017) har formået at udvikle og etablere os som en fagligt tung vidensorganisation. - Og ikke mindst fordi U:point vandt udbuddet med den højeste score i vores gruppe og dermed afgav det bedste tilbud, ud fra VISOs tildelingskriterie “bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

Der har da også ligget et stort, både strategisk og praktisk, arbejde bag at komme hertil: et solidt fokus på faglighed og faglig udvikling; på viden og etablering af U:point som vidensmiljø, samt ikke mindst med tilvirkningen af et grundigt udbudsmateriale.

Nu glæder vi os bare til at komme i arbejdstøjet og levere viden, der kommer den enkelte, kommunen og samfundet som helhed til gavn og gør en forskel for Danmarks mest udsatte børn og unge. De fortjener nemlig, om nogen, at der tages omsorgsfuldt og alvorligt vare på deres udviklingspotentiale og muligheder i livet.

VISO modtog i alt 134 tilbud fordelt på otte udbud med tilhørende delaftaler. VISO har indgået i alt 93 nye delkontrakter med samlet 54 leverandører. Læs mere her, hvor du også finder den samlede liste af VISO-leverandører på børn-, unge- og specialundervisningsområdet.