Til dig som ung

U:point er for dig som ung, der på den ene eller anden måde har svært. Vi hjælper f.eks. unge der har lavt selvværd, ensomme unge der har svært ved at være sammen med andre, unge der har et misbrug eller en psykisk lidelse, og unge der i det hele taget ikke rigtig kan håndtere sin tilværelse, få en uddannelse eller komme i arbejde.

Vi støtter og hjælper dig med at lære at tackle dine problemer. Vores erfarne medarbejdere har hjulpet mange unge med at komme på banen igen – så de ved at det kan lade gøre og ved hvordan man gør – også selvom det måske ser rigtig svært ud lige nu.

Vi indgår også i et samarbejde med dine forældre, så I kan få det bedre sammen, og så de kan lære mere om, hvordan de bedst hjælper dig.

Udvikling i fællesskab

U:point har et særligt udviklingsforløb, der kan lære dig at indgå, eller blive bedre til at indgå, i sociale fællesskaber. Du har mulighed for at komme i god form både fysisk og mentalt. Du får styrket og udviklet dit selvværd og dine kompetencer, og vi støtter dig i at komme i skole, starte nyt job eller uddannelse, eller være med i fritidsaktiviteter.

Sammen sætter vi nogle overskuelige mål for fremtiden. Du får mere selvværd og selvtillid samt nogle positive oplevelser og erfaringer, du kan dele med dine venner og familie – og du får vores opbakning til det hele vejen så du ikke er alene om det.

Hvis du ikke allerede har en ungekonsulent fra U:point, vil du som det første få en tilknyttet. Vi er vedholdende i kontakten og ses hver uge, enten hvor du bor, i dit nærmiljø, hvor du ellers hænger ud eller et helt tredje sted hvis du gerne bare vil mødes uden alle andre lige ved det. Hvis du har brug for hjælp til at stå op om morgenen kan vi også lave en aftale om det og vi tager også gerne med dig til møder på f.eks. kommunen eller skolen eller hos kriminalforsorgen eller politiet. Du kan altid ringe til din ungekonsulent, hvis noget opstår, som du har behov for hjælp og støtte til.