Fase 2: Succeser og positive oplevelser

Når du og din ungekonsulent vurderer at du er klar, bliver du introduceret til U:point Akademiet, der er vores lokaler i Måløv, hvor vi et par gange om ugen skal arbejde sammen om at styrke dig og dine sociale kompetencer.

 

I U:point Akademiet bliver du en del af et fællesskab på 4-6 unge og din ungekonsulent vil altid være til stede og hjælpe dig med stille og roligt at møde andre. Du bliver hentet hjemme hos dig selv eller evt. fra skolen og vi sørger også for, at du kommer hjem igen. I U:point Akademiet snakker vi bl.a. om at kunne tro på sig selv og det man kan, om at være engageret i andre, og om at være nysgerrig på at prøve nyt og lære at værdsætte de gode ting. Vi vil også have fokus på at få en tro på fremtiden og at din situation kan ændre sig til noget bedre. I Akademiet vil du også møde andre der har været, eller er i samme situation som dig – så du kan erfare at du ikke den eneste, der bokser med nogle svære ting, og at du ikke er alene om det.

 

Nogle af de faste aktiviteter du kan indgå i er Wing-Tsun (som er en kampkunst med fokus på selvforsvar), madlavning, fællesspisning, spil-, sports- og naturaktiviteter. Men uanset hvilke aktiviteter du deltager i, har vi fokus på fællesskab og din personlige udvikling.

 

Vi har temaaftener, hvor vi snakker om det der rører sig i ungdomsmiljøet eks. sociale medier, stoffer, mobning eller noget helt fjerde. Men også mere generelle temaer som kommunikation og konflikthåndtering, sundhed, bandeproblematikker o.l.

 

Hvis du har lyst til at dine forældre skal komme ind og opleve, hvad du laver i U:point Akademiet, kan du sammen med din ungekonsulent aftale, hvornår de skal komme.