U:point

Job i U:point

Er du vores næste kollega? U:point er en virksomhed i vækst, og vi søger derfor løbende nye kolleger. Du er velkommen til at sende din ansøgning uopfordret til vores fagkoordinator Mette på mail mette@upoint.dk. Vi vurderer indkomne ansøgninger løbende.

Vi søger en Fagligt Ansvarlig

U:point er et specialiseret socialfagligt tilbud til unge og familier i udsatte positioner. Vores kunder er primært kommuner, der ønsker et højt kvalificeret alternativ til mere indgribende foranstaltninger. Vi leverer tids- og fagfleksible løsninger på komplekse opgaver.

Når indsatsen er aftalt med kunden, arbejder vi med den unge og familien i deres hverdag. U:point er organiseret omkring løsningen af vores faglige opgaver, og vi arbejder med en høj grad af selvledelse.

Vi samarbejder i tre jobfunktioner: De udførende konsulenter (Familieterapeuter, Unge- og Familiekonsulenter), den Fagligt Ansvarlige og den Administrativt Ansvarlige.

Vi søger en kollega som Fagligt Ansvarlig for:

  • Kontakt til kommuner: visitation, faglig forhandling og salg
  • At udarbejde fagligt materiale til skriftlige tilbud
  • Koordinering og leveranceplanlægning af opgaveløsning
  • Kvalitetssikring af indsats og dokumentation
  • Support og faglig sparring til udførende konsulenter
  • VISO: varetage og koordinere rådgivningsforløb, herunder levering af skriftlig rådgivningsrapport
  • Varetage U:points vidensmiljø, så vi altid sikrer høj faglighed og vidensdeling
  • Deltage i U:point Advisory Board møder

Vores nye kollega behøver ikke have erfaring med samtlige arbejdsopgaver. Stillingen som Fagligt Ansvarlig er nyoprettet, så der er masser af plads til at udvikle og præge ansvarsområderne og blive en vigtig del af U:points fremtid. Men det er et krav, at man har bred erfaring med målgruppen udsatte børn, unge og familier.

Vilkår og tiltrædelse:
Fuldtidsstilling. Løn efter individuel forhandling. Pensions- og forsikringsordning.
Forudsætningen er en børne- og straffeattest uden bemærkninger.
Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi har travlt og mangler vores nye kollega.

Ansøgning og CV skal du sende til mette@upoint.dk.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe til fagkoordinator Mette Libstrup på telefon 42 44 73 65.

Om U:point
U:point blev etableret i 2017 og er en registreret socialøkonomisk virksomhed. Vi er i dag seks fuldtidsansatte kollegaer samt et akutteam. Vi har travlt, så vi skal være flere om opgaverne.

U:point er udpeget som VISO-leverandør under Socialstyrelsen og tilbyder rådgivning til kommuner og fagpersoner i særligt komplicerede sager om udsatte børn og unge.

Om at arbejde i U:point
Vil du vide, hvorfor vi er selvledende?
Er du interesseret i at høre om, hvordan vi arbejder med fagfleksibilitet?
Vil du have information om, hvad det betyder, at U:point er en socialøkonomisk virksomhed?
Må vi vise dig, hvad der kendetegner en U:pointer?

Kig rundt på vores hjemmeside og send os en ansøgning sammen med dit CV eller din LinkedIn-profil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fam

Familieindsats

Helhedsorienteret indsats med fokus på hele familien og dennes indbyrdes relationer. Konsulenterne udfører støtten tværfagligt, samtidigt og koordineret.

Læs mere

Ung

Ungeindsats

Gennemgående og koordinerende indsats. Med begyndelse i et utrætteligt relationsarbejde modtager den unge 1:1 støtte fra sin helt egen fortrolige voksen.

Læs mere

For

Forældreindsats

Indsats som kan afdække behovet for foranstaltninger. Til forældre med mindreårige børn og hvor komplekse problemstillinger er til stede i hjemmet.

Læs mere

Opg

Opgavespecifik

Indsatser, hvor der f.eks. er behov for støtteperson til forældre med anbragte børn, udredning, samvær (støttet/overvåget, observation eller støtte i eget hjem.

Læs mere