rsv projekter
Vidste du, at U:point er registreret som socialøkonomisk virksomhed? Fordi vi er det, kan vi bruge betegnelsen socialøkonomisk virksomhed eller RSV i vores navn. Det fremgår samtidig af CVR-registret, at U:point er registreret som en socialøkonomisk virksomhed.
En socialøkonomisk virksomhed er en virksomhed, hvis primære formål ikke er at generere et overskud, der skaber vækst i virksomheden eller hives ud i ejernes private formuer. Formålet er i stedet at fremme sociale og samfundsgavnlige formål gennem den indtægt, der genereres i virksomheden.
Siden 2019 har U:point haft økonomisk mulighed for at fremme sociale og samfundsgavnlige formål, ved at udvikle og drive projekter, som kommer U:points målgruppe til gavn. Oftest, er formålet med vores projekter at forebygge ensomhed og oplevelsesfattigdom, bryde social isolation og styrke sociale kompetencer, gennem fællesskaber i trygge rammer.
U:point eSport – team PingWINS
Sætter fællesskaber i spil
2019 – 2021
U:point eSport for dig som elsker esport
Projektet løb over 3 år og blev sat i verden med den vision at bryde social isolation og skolevægring hos unge, der kæmper med diagnoser og særlige behov, via esport. Samt tilbyde en fritidsaktivitet med seriøs esportstræning i et pædagogisk setup.
U:point eSport var målrettet unge mellem 10-18 år, som elsker at game og gerne vil træne på et seriøst plan, men som har svært ved selv at opsøge og indgå i fællesskaber. Unge, der med gamingen måske isolerer sig hjemme på værelset, i værste fald, med ensomhed og lavt selvværd til følge.
Ambitionen i U:point eSport var, at den unge udviklede sine gaming færdigheder såvel som sine sociale færdigheder, og derigennem styrkede sit selvværd og selvtillid og fik mere mod på at være nysgerrig, på nye venskaber og fællesskaber. Det unikke ved U:point eSport var, at det foregik i et pædagogisk setup, hvor fokus særligt var på at fremme sociale aspekter, gennem esporten.
Vi tilbød små hold med stort sammenhold! Gamingen var det vi mødtes om, og med et pædagogisk blik for den enkelte, trænede deltagerne spilteknik, kommunikations- og samarbejdsevner, samtidig med at fællesskab, venskaber og gode oplevelser var i højsædet.
Fællesskabet var højt prioriteret! Spillerne drog afsted på studieture til gaming events både i Danmark og udlandet. I ferieperioder afholdt vi bootcamps for alle børn og unge i alderen 10-16 år, som også brænder for esporten og gerne ville bruge ferien på at blive en endnu bedre gamer.
U:point eSport var unikt ved et særskilt fokus på det sociale og pædagogiske – hvor instruktøren som både var uddannet socialpædagog og e-sportsinstruktør, havde fagligt indblik i og erfaring med udsatte unge, og kompetencerne til at lave træningsforløb.
Anna “Fireforce” – Entry Fragger “Counter-Strike hos U:point eSport har lært mig at snakke meget bedre sammen med andre mennesker, og at arbejde som et team. Før kunne jeg have svært ved at stole på folk pga. min stærke angst, men nu er jeg mere tålmodig, og tror på, at hvis vi arbejder sammen, så kan vi klare alle opgaver. U:point eSport var det rigtige tilbud til mig fordi jeg kunne træne i små grupper, da jeg reagerer på alle lyde omkring mig. Jeg kan også bruge det vi lærer til eSport henne i skolen. Jeg er blevet god til at snakke med nye mennesker, også over nettet. Jeg er også blevet meget bedre til at spille (spilteknik), og det gør det sjovere at game online når man får ros fra folk, også dem man ikke kender irl.” |
Christian “Windforce” – IGL “U:point eSport var det rigtige tilbud for mig, da jeg kunne være mere åben omkring min diagnose, og der er forståelse for den. Jeg elsker vores “Snack pauser” hvor jeg kan lade energien op med f.eks. sunde smoothies, de guld værd samt vores brainbreaks, hvor vi får rørt kroppen i små lege. I pauserne elsker jeg at smalltalke og lære de andre bedre at kende. Jeg er blevet god til at kommunikere med folk der er fysisk til stede, i stedet for bare stemmer online. Som IGL sætter det mig i stressede situationer, som jeg er blevet god til at komme igennem, jeg bruger også især min eSports træning til gruppearbejde henne i skolen. Jeg giver aldrig op, jeg har lært at hype mig selv op og hive de andre med op på mit hype train.” |
Art “Fade” – IGL (Stifter af CeleRitas eSport med 144 medlemmer) “Af min tid hos U:point eSport har jeg taget med mig, at jeg husker at drikke vand og får holdt pauser – får bevæget mig imellem games, hvor jeg førhen kunne sidde lidt for længe og få ondt. Jeg husker at spise inden jeg spiller så jeg ikke går kold – det er vigtigt at balancerne er i orden for at yde sit bedste. I min egen eSports forening CeleRitas bruger jeg de værktøjer som jeg lærte hos U:point eSport, så efter hvert spil trækker jeg det op i meta og spørger mit hold – hvad gik godt og hvad kan gøres bedre til næste game.” |
U:point eSport takker for 3 gode år og afslutter pr. 31. december 2021, for at give plads U:points nye projekt, der ligesom U:point eSport, skal være med til at bryde social isolation og styrke unges sociale kompetencer, gennem attraktive fællesskaber i trygge rammer. Tak fordi du spillede med 🫶
Du kan læse mere om projektet her upoint.dk/rsv-projekter/
... Se mereSe mindre
- likes 0
- Shares: 0
- Comments: 0
0 CommentsKommenter på Facebook
Vi søger en 5. spiller til vores fantastiske mandagshold! Du bliver en del af et super fedt hold af unge gamere der elsker teamplay, læring og wins!
Prøvetræning er gratis - så send en besked til esportstræner Marcus her på siden.
... Se mereSe mindre
0 CommentsKommenter på Facebook
Julen varer lige til påske 🎄
Vi håber at alle vores medlemmer, pårørende og samarbejdspartnere har nydt tiden rundt om træet og haft en fantastisk jul ⭐
Device smed den her julegave mod Liquid som tåler et gensyn ⭐✌
youtu.be/dH0Yfpit9Tg
device's ace vs liquid
device - 5 AWP kills on the bombsite A defense to complete his ACE at IEM Global Challenge #device #device 1 #device move to ace #liquid vs astralis #astrali...
... Se mereSe mindre
0 CommentsKommenter på Facebook