U:point

Medarbejdere

Man kan kende en U:pointer på, at vi er respektfulde, fagligt tydelige og bevidste om grænser – vores egne og andres. Vores arbejde forudsætter faglig kreativitet og robusthed, samt at vi mestrer relationsarbejde. Derfor er vi kvalificerede til at være selvledende, og har organiseret U:point omkring den faglige opgave.

Vi har alle relevant socialfaglig uddannelse og flere års erfaring i at arbejde med udsatte børn, unge og familier. Vi har stor samarbejdserfaring og der vil derfor være tydelig sammenhæng i indsatsen samt fuld overensstemmelse mellem de ting vi hver især siger og støtter barnet, den unge og familien i.

Vi er VISO specialister og udfører rådgivningsopgaver for Socialstyrelsen i særligt komplicerede sager om socialt udsatte børn og unge.

Anne Mette
Socialrådgiver og familieterapeut

tlf: 42 48 73 65

annemette@upoint.dk
Lasse
Unge- og misbrugskonsulent
Kan du se dit navn her?
Er du vores nye familiekonsulent?
Marcus
Esportstræner

tlf: 61 63 10 84

Heidi
Ungekonsulent
ahu
Socialfaglig akademisk konsulent

tlf: 42 45 73 65

ahu@upoint.dk
Mette L.
Administrativ leder

tlf: 42 44 73 65

mette@upoint.dk
Inge
Psykologfaglig konsulent

tlf: 42 44 73 65

Imran
Unge- og misbrugskonsulent
Linda
Fagkonsulent

tlf: 42 53 73 65

linda@upoint.dk
Mette S.
Familieterapeut

tlf: 42 49 73 65

mettest@upoint.dk
Akutteam
U:points akutteam består af 13 fagligt brede og stærke profiler.

Ida, Fatime, Johanne, Sami, Wasim, Emrah, Betina, Saif, Mayanna, Tanja, Asen, Bente, Linda og Kardelen.

Fam

Familieindsats

Helhedsorienteret indsats med fokus på hele familien og dennes indbyrdes relationer. Konsulenterne udfører støtten tværfagligt, samtidigt og koordineret.

Læs mere

Ung

Ungeindsats

Gennemgående og koordinerende indsats. Med begyndelse i et utrætteligt relationsarbejde modtager den unge 1:1 støtte fra sin helt egen fortrolige voksen.

Læs mere

For

Forældreindsats

Indsats som kan afdække behovet for foranstaltninger. Til forældre med mindreårige børn og hvor komplekse problemstillinger er til stede i hjemmet.

Læs mere

Opg

Opgavespecifik

Indsatser, hvor der f.eks. er behov for støtteperson til forældre med anbragte børn, udredning, samvær (støttet/overvåget, observation eller støtte i eget hjem.

Læs mere